Шенай е започнала работа в италиански ресторант в Пловдив. След като

...
Шенай е започнала работа в италиански ресторант в Пловдив. След като
Коментари Харесай

Бившата на Орхан Мурад си смени името и започна нова работа в пловдивско заведение

Шенай е почнала работа в италиански ресторант в Пловдив. След като през последните години Шенай се опитва в разнообразни специалности, като даже стигна до водач на такси, в този момент тя реши да прави това, което умее най-добре, а точно да работи в заведение.

Самата някогашна на Орхан Мурад остава неоткриваема за коментар. За сметка на това тя е извънредно дейна във фейсбук. От страницата си в мрежата Шенай помоли приятелите си да й пожелаят шанс в новото начинание, само че не разкрива и пред тях на каква тъкмо позиция работи в ресторанта. Почитателите й, които фрапантно се усилиха, откакто се раздели гръмко с Орхан, допускат, че тя е шеф на пловдивската механа, написа " България през днешния ден ". 

Освен че има ново работно място, Шенай реши да употребява и българското си име, с цел да се показва пред аудиторията. Новият й профил носи името Вероника Кузева, а в него тя твърди, че ще приема единствено и само хора, които познава и им има доверие.

" Много скоро този профил няма да съществува, скърбя, " другари ", само че се постанова. Имам нов, с малко, само че същински хора. Тук в този профил одобрявах всички, тъй като взаимната ни работа с някогашния изискваше повече контакти. Сега нямам потребност от това. Нещо в случай че съм ви обидила или наранила, апелирам да ми простите ", написа в прочувствено послание Шени.

Звездното семейство Орхан и Шенай Мурад се раздели при започване на тази година. Двамата към момента разделят един мезонет, защото не съумяват да го продадат, с цел да разделят имуществото си и всеки да си хване пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР